20.3.2013

The Spy Who Loved Me (1977)

Kymmenes Bond elokuva ja kolmas Moore. Hullu mies on tällä kertaa merenpohjassa ja kaappaa ydinsukellusveneitä, tarkoituksena aloittaa ydinsota ja sen jälkeen perustaa uusi sivilisaatio kun ollaan omassa Atlantiksessa turvassa sen aikaa. Jos peleihin mennään taas niin Bioshockissahan tehdään samaa sivilisaation kanssa. Juonihan näissä on aika yhdentekevä yleensä, mutta tässä on jotain kiinnostavampaa kuin valtaosassa Bondeja.

Bondeissa ympäristöt ja alkugrafiikat tekevät ainakin minulle ison osan elokuvaa ja sen tunnelmaa. Siksi nämä pitäisikin nähdä isolta kankaalta. Telkkarista kun ei sitä fiilistä nyt ei saa. Tämän Bondin alkukohtauksessa laskuvarjohyppy kalliolta olisi varmaan aika vakuuttavaa nähtävää, samoin kuin muutamat aavikkokohtaukset ja tankkerin sisusta on lavasteena hieno.

No jotain fiilistä sai välillä Jawsista vaikka tuntuu että sitäkin on työnnetty kokoajan jostain ilmestymään. Ambifio Lotus on ihan hieno myös. Ei ollut niin hyvä kuin muistelin, toivottavasti For Your Eyes Only ei petä.


http://www.youtube.com/watch?v=Wy-c8aAntWA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti